Detta är Karin!

Detta är Karin!
10 maj, 2019 Daniella

Möt Karin

På Something Borrowed har vi en bred målgrupp som använder vår tjänst och under den senaste tiden har vi arbetat mer med att lära känna er lite bättre. Detta resulterade i en bloggserie om olika fiktiva personligheter som befinner sig i olika stadier i livet och som har olika intressen och drivkrafter. I detta avsnitt möter ni Karin, kanske känner du igen dig i hennes liv?

 

 

Karin är 47 år gammal, hon har två söner i 15 & 17 årsåldern, som är aktiva i olika sporter. Själv spenderar hon sin vardagliga tid på kontoret, där hon arbetar med marknadsföring, PR. Hon värderar sitt jobb högt och gillar att göra bra ifrån sig på jobbet. På jobbet är det viktigt att hon ser respektabel ut, då hon har en högre position och träffar många kunder och leverantörer. På fritiden njuter hon gärna av upplevelser såsom resor, skönhetsbehandlingar, mat & restauranger etc. Hon spenderar mycket tid i sitt hem där hon pysslar med heminredning och trädgårdsarbete. Karin och hennes man brukar avnjuta ett glas vin tillsammans efter långa dagar fyllda med många aktiviteter.

 

En ledig sommardag i Karins liv

Lördag morgon går Karin upp och klär på sig träningskläder och powerwalkar med familjens hund genom deras fina villaområde. På vägen möter hon många bekanta grannar som hon glatt hälsar på och byter några ord med. Väl hemma sätter hon på kaffebryggaren och börjar pyssla lite i hem och trädgård. Kl 11:30 är det dags att köra ena sonen till hockeymatchen, därefter åker hon direkt iväg till väninnorna som ska mötas upp på lunch inne i stan. De sitter på en trevlig uteservering där bubblorna bubblar både högt och lågt. De skrattar gott och berättar om deras senaste upplevelser och uppenbarelser. Karins väninna frågar Karin var hon har köpt sin fina klänning hon har på sig under lunchen. Karin berättar om att en vän till henne tipsat om ett företag som hyr ut kläder och att hon nu har börjat använda tjänsten. Miljö och hållbarhet är en viktig del i Karins liv och hon tycker att tjänsten är ett bra alternativ till överdriven konsumtion. Hennes vänner verkar inte alls övertygade om tjänsten och Karin kan hålla med om att hon egentligen gärna vill shoppa sina egna grejer hon med. Dock upplever hon ofta en inre konflikt mellan det vanliga konsumtionssättet och hotet mot miljön. Hon har insett att hon vill göra mer för miljön och vill ändra sättet hon konsumerar. Something Borrowed är för Karin ett väldigt bra sätt att både spara tid och få en varierad garderob med fina märken och hög kvalitet. När lunchen nått sitt slut passerar hon en blomsterbutik och köper med sig en färsk bukett blommor inför kvällens middag. Ikväll kommer några goda grannar över för att avnjuta mat och dryck. Karin älskar tillfällen där hon får laga riktigt god mat och få klä upp sig lite finare för några timmar. Denna månaden har Karin hyrt hem en stilren klänning från Something Borrowed som hon byter om till för kvällen.

En typisk jobbutstyrsel för Karin kan se ut så här:

 • 360 kr
  Quickview

  HOPE – Krissy trouser

  , , , ,
  Butikspris: 1500 kr Detta är en riktig HOPE klassiker! Härliga kontorsbyxor som går att styla både till kontoret och kvällen. Fickan bak har en intressant detalj och byxbenet är av en kortare modell. Märke: HOPE Sthlm Passform: Normal Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.
  360 kr
  360 kr

Så här skulle Karin gärna klä sig inför en lunch med vännerna:

 • 360 kr
  Quickview

  Filippa K – Jersey wrap dress navy

  , , , , ,
  Butikspris: 1600 kr

  Härlig omlottklänning tillverkad av mjukt och lystigt lyocelltyg. Den har en tunn silhuett som når över knäet, med formade ärmar i armbågslängd. Passar både en dag på kontoret eller med ett par klackar till kvällen

  Märke: Filippa K Passform: Normal Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.  
  360 kr
  360 kr

Karins val inför en finare kvällsaktivitet:

 • 360 kr
  Quickview

  HOPE – Catch dress

  , , , , , , ,
  Butikspris: 3400 kr Denna havsgröna klänning är den perfekta mixen mellan en bekväm omlottklänning och en lätt rock. Den har fickor, råkanter och en lätt slits i ärmslutet. Bandet i midjan accentuerar en slankare silhuett. Märke: HOPE Sthlm Passform: Normal Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.
  360 kr
  360 kr
 • 360 kr
  Quickview

  JAN ‘N JUNE – Saint-Etienne

  , , , ,
  Butikspris: 1350 kr Är du trött på svarta klänningar? Här är alternativet! Denna jumpsuit är gjord av Tencel® (baserat på Cellulosa) som är ett mer hållbart alternativ än viskos. Byxdressen har långa, raka byxben och en mer åtsittande topp med t-shirtärm. Den stängs med dragkedja på baksidan och du kan knyta det extra bältet runt midjan om du vill. Märke: JAN 'N JUNE Passform: Normal. Har ganska långa byxben, vilket man kan ha i tankarna vid beställning. Modellen är 174 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden M.
  360 kr
  360 kr
Läs våra andra blogginlägg om olika personer som är kunder hos Something Borrowed.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*