Symbology

Symbology sysselsätter kvinnliga hantverkare i Indien och Västbanken, där var och en ger en touch av sina kulturella konstformer till kollektionerna. Symbology syftar inte bara till att skapa vackra kläder, utan även till att bevara traditionella konstformer i varje plagg – från indisk blocktryckning, till palestinsk vävning och indianskt broderi.

Hantverkarnas välbefinnande är centralt för vad Symbology står för som företag, och därför betalar de alla sina hantverkare en skälig lön som gör de kan försörja sina familjer. De tror att genom att skapa arbetstillfällen och engagemang i designprocessen kan deras konstnärliga partners påverka inte bara i deras egna liv utan även vår värld.

 

 • Uthyrd
  975 kr 488 kr
  Quickview

  Symbology – Baby cacti kimono

  , , ,
  Butikspris: 975 kr En mycket bekväm kimono som kan användas vid många olika tillfällen; som överdragsjacka en sval sommarkväll, över bikinin på stranden eller bara som ditt yttersta lager en vanlig dag. Märke: Symbology Storlek: Onesize Passform: Normal Modellen är 174 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.
  975 kr 488 kr
  975 kr 488 kr
 • Uthyrd
  745 kr 373 kr
  Quickview

  Symbology – Birds in flight

  , , ,
  Butikspris: 745 kr En svart blus med vitt mönster. Den knäpps med träknappar i byst och ärmslut. Märke: Symbology Storlek: S Passform: Normal Modellen är 174 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.
  745 kr 373 kr
  745 kr 373 kr