Om Oss

Vårt Team

Something Borrowed’s Girl Bosses

Företaget grundades av två kvinnliga entreprenörer, som även internt kallas Girl Bosses. Det där med långa, prestigefyllda titlar är inget för oss på Something Borrowed.

Madlén och Daniella träffades under sin kandidatutbildning och fattade tycke för varandra. De samarbetade väl ihop och kompletterade varandra på olika sätt med sina personligheter och erfarenheter. Tillsammans har de kompetens inom logistik, affärsutveckling, mode och digital marknadsföring som nu tillämpas till stor fördel för via Something Borrowed.

Madlén är den mer sociala och extroverta av grundarna, vars hjärta slår extra hårt för entreprenörskap och företagande. Hon är mycket idérik, målinriktad och har en övergripande och strategisk blick över bolagets verksamhet. Madlén ansvarar i synnerhet för marknadsföring och hemsidan.

Linkedin – Madlén

Daniella är den lugna och observanta typen, som har ett öga för detaljer och känsla för form och färg. Hon ansvarar mest för modebiten inom bolaget, så som inköp och varumärkeskontakt, men har även ett övergripande ansvar över ekonomin.

Linkedin – Daniella

Om Something Borrowed

I september 2016 grundades Something Borrowed med det bakomliggande syftet att försöka förändra modeindustrins negativa miljöpåverkan genom att erbjuda konsumenter möjligheten att förändra sitt konsumtionsmönster. När man uppdaterar sin garderob genom att hyra istället för att köpa, kan man dels få ständig tillgång till nya stilar och varumärken, men även få möjligheten att ta större ansvar över sin klädkonsumtion. Man kan helt enkelt behålla en viss livsstil och ständigt expandera sin vardagsstil, utan att behöva ha dåligt samvete över sin konsumtion. Detta var en tjänst som vi själva eftersökte och vi tycker att det är på tiden att det kommer fler, mer hållbara alternativ till traditionell shopping!

 

Våra värdeord

Hållbarhet

En stor del av Something Borroweds koncept bygger på hållbarhet och det är något vi vill ska genomsyra hela organisationen, oavsett om det gäller miljö, processer eller människor.

Innovation

Samhället är i ständig rörelse och för oss är det viktigt att vara flexibla och anpassa oss efter marknaden. Innovation är nyckeln till utveckling.

Ärlighet

Att vara ärlig mot oss själva, våra kunder, samarbetspartners och andra som är involverade i Something Borrowed är av stor betydelse. Ärlighet varar längst!

Prestigelöshet

Oavsett vad som händer vill vi alltid bibehålla en ödmjukhet, och ha ett respektfullt och nyfiket bemötande gentemot våra medmänniskor. Det vi gör, gör vi tillsammans och inte för egen vinning på bekostnad av andra. Att göra fel och lära sig är en förutsättning för att skapa innovation och utvecklas.  Vi tror på mångfald och rätt person på rätt plats.

Instagram