VILKEN STIL HAR DU?

Antingen är man helt fast i sin stil och kör all in, eller så fluktuerar man lite mellan olika stilar beroende på event eller humör. Oavsett vad just du befinner dig stilmässigt, så har vi sammanställt en lista på 4 stilprofiler som vi kan erbjuda i vårt sortiment. Kanske kan du inspireras till en ny stil denna månaden och våga testa något nytt? Tryck på bilderna för att se några av de plagg vi har inom de olika klädstilarna.

 

Det bästa sättet att beskriva den bohemiska kvinnan är att hon använder extravaganta, vilda mönster och ofta löst sittande kläder med flygande material. Det bohemiska modet har hämtat inspiration från hippie-looken, och ger en känsla av frihet och naturlighet.

En chic klädstil brukar innebära att man är trendig och moderiktig. Kläderna är oftast skräddarsydda och någorlunda klassiska. Starka färger används ofta i någon del av outfiten, så som på t-shirten eller accessoaren. Att vara chic är att klä sig vardagligt, men på ett mer lekfullt och uppklätt sätt.

En vardaglig stil är den perfekta kombinationen av elegans och bekvämlighet. Den vardagliga kvinnan tar hellre på sig en vit t-shirt och svarta byxor än en ett trendigt fodral och en hög klack. Hon tenderar att klä sig enkelt och ledigt.

Den sofistikerade stilen innebär ofta hög kvalitet, ett polerat utseende och lyx. Stilen är klassisk och skräddarsydd, och kan karaktäriseras som businesswoman minus den formella looken. Perfekt på kontoret och där man vill se städad och professionell ut.