Vem är Maja?

Vem är Maja?
10 maj, 2019 Daniella

Möt Maja

På Something Borrowed har vi en bred målgrupp som använder vår tjänst och under den senaste tiden har vi arbetat mer med att lära känna er lite bättre. Detta resulterade i en bloggserie om olika fiktiva personligheter som befinner sig i olika stadier i livet och som har olika intressen och drivkrafter. I detta avsnitt möter ni Maja, kanske känner du igen dig i hennes liv?

Maja är 28 år gammal och bor i en större stad i en lägenhet hon precis köpt tillsammans med sin sambo. På fritiden älskar hon att resa och hitta på nya äventyr med sina vänner. Yoga är en stor del av hennes liv och hon tar gärna långa promenader i skogen. På dagarna spenderar hon sin tid på jobbet, där hon trivs med sin roll som bostadsarkitekt. På jobbet får hon klä sig fritt, men hon tycker om att följa mode och är inte sen med att lära känna nya klädmärken. Genom sociala medier fick hon nys om företaget Something Borrowed, som hyr ut kläder online. Det väckte ett stort intresse då hon tänker mycket på miljön och vill minska sin konsumtion. Tjänsten gav henne också en chans att upptäcka och prova på nya klädmärken, både nordiska men även hållbara klädmärken, varje månad.

En ledig sommardag i Majas liv

När Maja vaknar på morgonen, öppnar hon fönstret och släpper in morgonens fågelkvitter. Hon rullar fram sin yogamatta och startar dagen på bästa möjliga sätt. Idag ska hon äntligen avnjuta en ledig dag, och den ska hon ta vara på! Hon gör sig redo för dagen och klär på sig sin gula, lediga sommarklänning som hon hyrt hem från Something Borrowed. Efter frukost är det dags att träffa hennes vänner i den lokala stadsparken där de grillar och umgås med varandra. Maja älskar sina vänner, de delar många bra konversationer med varandra och likt henne delar de samma tankar om miljö och hållbarhet. Heta diskussioner om senaste nytt inom miljöfronten och Greta Tunberg får positiv feedback.Efter några timmars parkhäng rör sig Maja hemåt för att byta om inför kvällens aktivitet på stan. Maja och hennes sambo har blivit bjudna på middag av hennes föräldrar. Ikväll ska hennes pappa firas då han fyllt år och därför klär Maja upp sig lite extra fint i sin prickiga klänning från InWear.

En typisk jobbutstyrsel för Maja kan se ut så här:

 • 360 kr
  Quickview

  Rhumaa – Hope pant

  , , , , ,
  Butikspris: 1900 kr En byxa med hög midja, vida ben och ett knytband i midjan. En liten varning - de är för långa även på modellen. Märke: Rhumaa Passform: Avslappnad Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden M. De är lite stora i midjan samt för långa på modellen. Certifiering: Fabric OEKO-TEX® Standard 100; GRS  
  360 kr
  360 kr
 • Uthyrd
  360 kr
  Quickview

  SVILU – Khaki wide leg pant

  , , ,
  Butikspris: 3100 kr En byxa med vida, ankellånga ben och och hög midja. Den har dold knäppning samt lagda veck framtill. Märke: SVILU Storlek: S Passform: Normal Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.   
  360 kr
  360 kr

En typisk jobbutstyrsel för Maja kan se ut så här:Så här skulle Maja gärna klä sig inför en lunch med vännerna:

Majas val inför en finare kvällsaktivitet:

Läs våra andra blogginlägg om olika personer som är kunder hos Something Borrowed.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*