Popup

Popup
17 januari, 2019 Daniella

Träffa oss i vår popup-butik i Göteborg!

Vi har saknat möjligheten att få träffa er som har visat intresse för vårt företag och som har haft frågor och funderingar kring konceptet. Därför är vi glada att meddela att vi kommer att finnas på plats i vår popup-butik i Göteborg mellan den 26:e till 29:e januari.

Butiken kommer att fyllas med plagg som vi har valt att sälja ut från vårt sortiment, och vi har riktiga fyndpriser på många av plaggen. Anledningen till att de säljs ut är dels för att vissa plagg helt enkelt inte har fungerat i uthyrningssyfte, utan har varit för basic och vardagliga. Andra plagg har helt enkelt gjort sitt i vårt uthyrningssortiment och letar efter ett nytt hem.

 

Kl 12:00 på lördagen den 26:e slår vi upp dörrarna och välkomnar er med bubbel och snittar. Dessutom kommer vi att passa på att berätta mer om Something Borrowed, vilka vi är och hur allt startade. Det finns såklart utrymme att ställa frågor och snacka mer med oss efteråt. Boka gärna in er på eventet så att vi vet ungefär hur mycket snittar och bubbel som behövs 🙂 Och eventet är naturligtvis gratis!

Priser

Plagg med smärre defekter: från 30 kr
Plagg som har varit uthyrda flertalet gånger: från 50 kr
Plagg som aldrig har varit uthyrda: från 200 kr

Passa på att hitta nya favoriter till din basgarderob och ge dessa plagg ett nytt härligt liv!

1 Kommentar

  1. YourFriendPablo 3 veckor sedan

    Great, I really like it! Youre awesome

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*