En inblick i Amélies liv

En inblick i Amélies liv
10 maj, 2019 Daniella

Möt Amélie

På Something Borrowed har vi en bred målgrupp som använder vår tjänst och under den senaste tiden har vi arbetat mer med att lära känna er lite bättre. Detta resulterade i en bloggserie om olika fiktiva personligheter som befinner sig i olika stadier i livet och som har olika intressen och drivkrafter. I detta avsnitt möter ni Amélie, kanske känner du igen dig i hennes liv?

 

 

Amélie är 40 år gammal och bor tillsammans med sina två busiga barn och man i ett radhus utanför stan. När hon inte är på kontoret går hennes tid åt att tillsammans med sin man ta hand om familjen, med allt vad det innebär så som att handla, tvätta, städa och skjutsa. Hon upplever ofta att tiden inte räcker till för så mycket annat, men försöker att klämma in yoga, skogspromenader och att läsa en bok eller kolla på en serie på SVT-play.

 

En dag i Amélies liv

Amélie känner hur pulsen ökar. Dagen har varit intensiv redan sedan hon klev upp. Ena barnet ville inte ta på sig skorna samtidigt som den andra ville visa upp sina nya danssteg. De måste iväg till skolan och hon måste till jobbet. Hon kan inte undgå att le åt situationen, men försöker tålmodigt att skynda på barnen.

Efter jobbet är det dags att plocka upp barnen från skolan, köra ena till ett barnkalas och den andra ska följa med och handla mat. När hon går i sin bubbla av tankar börjar hon tänka på vad hon ska ha på sig på det viktiga jobbmötet hon har nästa vecka. Ska hon springa i affärer i veckan? Nej, det hinner hon inte. Men hon känner behovet av att ha någonting nytt och fräscht på sig. Hon kommer då att tänka på vad hennes vän nämnt; företaget Something Borrowed. Det kanske är en bra idé att prova nu, tänker hon, att skrolla på en hemsida ikväll när barnen lagt sig, perfekt!

Väl hemma är det dags att laga middagsmaten, hjälpa till med läxor och själv hinna ta en dusch. När den långa dagen börjar nå sitt slut och barnen gått och lagt sig, går Amélie in på den där hemsidan hon hört talas om. Hon upptäcker när hon skrollar att detta faktiskt hade underlättat en hel del av hennes vardag. De tvättar ju till och med plaggen, tänker hon. Jobbet hon har kräver att hon klär sig med stil och själv känner hon att hon behöver variera sin garderob. Hon klickar i tre plagg till varukorgen och när beställningen är lagd somnar hon snabbt in en lång natts sömn.

En typisk jobbutstyrsel för Amélie kan se ut så här:

Så här skulle Amélie gärna klä sig inför en lunch med vännerna:

Amélies val inför en finare kvällsaktivitet:

 • 360 kr
  Quickview

  Filippa K – Print crepe dress

  , , , , ,
  Butikspris: 1900 kr

  Denna klänning är skuren i knälång modell med en samlad hals, elastisk midja och "inseam"-fickor. Klänningen är gjord i ett tryckt polyesterchiffontyg tillverkat av återvunna plastflaskor.

  Märke: Filippa K Passform: Normal Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.
  360 kr
  360 kr
 • 360 kr
  Quickview

  Part Two – Olivette

  , , , ,
  Butikspris: 1400 kr Klänningen är i ett mjukt tyg med en feminin siluett, ett detaljerat mångfärgat tryck, dolda knappar, en platt krage, ett matchande bälte i midjan och långa ärmar med knappar. Märke: Part Two Passform: Normal Modellen är 174 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.
  360 kr
  360 kr
Läs våra andra blogginlägg om olika personer som är kunder hos Something Borrowed.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*