Träffa Lola i hennes vardag

Träffa Lola i hennes vardag
10 maj, 2019 Daniella

Möt Lola

På Something Borrowed har vi en bred målgrupp som använder vår tjänst och under den senaste tiden har vi arbetat mer med att lära känna er lite bättre. Detta resulterade i en bloggserie om olika fiktiva personligheter som befinner sig i olika stadier i livet och som har olika intressen och drivkrafter. I detta avsnitt möter ni Lola. Kanske känner du igen dig i hennes liv?

 

 

Lola är 32 år gammal och bor tillsammans med sin man och 9 månader gamla son Henry. Just nu tar hennes lilla Henry över mycket av tiden, vilket Lola tycker är väldigt mysigt. När hon får tid över uppskattar hon att läsa böcker, fixa i trädgården och titta på nya inredningsprodukter till barnrummet. Själv har hon inte tid att gå och shoppa i affärer och tycker därför att tjänsten som Something Borrowed erbjuder är väldigt tidseffektivt och smidig.

En dag i Lolas liv

Lola och Henry ska idag träffa en god väninna på en fika. Lola slänger på sig sin lånade, krämvita tröjklänning som hon piffar upp med ett rött läppstift. Hon skyndar sig ut med vagnen för att hinna med bussen in till stan. Väl framme ser hon sin vän stå och vinka. Lola blir alldeles lycklig när hon ser hennes vän stå där med sin runda, fina, gravida mage. På cafeét börjar de prata om graviditeter och hennes vän tycker att det är väldigt svårt att hitta bekväma och passande kläder för tillfället. Hon frågar Lola hur hon hade gjort under sin graviditet och om hon har några kläder som hon skulle kunna ta över? Lola berättar då att hon faktiskt känt samma sak och att hon kommit över ett företag som heter Something Borrowed som hyr ut kläder månadsvis online. Lola berättar vidare att hon hade tyckt att tjänsten var så passande då hennes storlek varierade gradvis under graviditeten och hon tyckte det var jobbigt, dyrt och onödigt att köpa nya kläder så ofta. Med tjänsten kunde hon variera sin garderob efter storlek och stil, dessutom på ett hållbart sätt! Hon tipsar sin väninna om tjänsten och berättar att hon inte kan sluta använda den då hon är så nöjd, trots att hon inte längre är gravid.

Efter en stunds diskuterande börjar det bli dags att åka hemåt. Lola ska iväg på ett möte och måste hinna hem och byta om och mata Henry. Hon funderar på vägen hem på vad hon ska ha på sig, och börjar sålla igenom hennes garderob i huvudet. Det blir nog ett av de hyrda plaggen från Something Borrowed ikväll också, kanske den prickiga byxdressen eller jeanskjolen…

En typisk jobbutstyrsel för Lola kan se ut så här:

 • 350 kr
  Quickview

  PART TWO – Juliette dr

  , , ,
  Butikspris: 1000 kr En enkel klänning med dold knäppning i bröstet och ett knytband i midjan om man vill framhäva sin midja lite mer. Knappar i ärmslutet. Märke: PART TWO Passform: Normal Modellen är 174 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.
  350 kr
  350 kr

Så här skulle Lola gärna klä sig inför en lunch med vännerna:

 • Uthyrd
  360 kr
  Quickview

  HOPE – Row dress

  , , , ,
  Butikspris: 1900 kr En boxig kaftan-inspirerad klänning perfekt för varmare årstider. Utformad i luftig bomull och med en lekfull riktning av sömmarna. Och hurra - den har fickor! Märke: HOPE Sthlm Passform: Avslappnad Modellen är 173 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.
  360 kr
  360 kr
 • Uthyrd
  360 kr
  Quickview

  Cool jeans kjol

  , ,
  Riktigt cool jeanskjol som har en perfekt längd strax vid knäna. Märke: Okänt Storlek: M Passform: Normal

  Modellen är 173 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden M

  360 kr
  360 kr

Lolas val inför en finare kvällsaktivitet:

 • 360 kr
  Quickview

  Rhumaa – Togetherness Wrap Dress

  , , , , ,
  Butikspris: 2000 kr En omlottklänning i sofistikerad stil. Den har en standard passform med justerbart midjebälte. Den har en mjuk känsla och ett härligt mönster. Modellen bär en aningen för stor storlek på bilden. Märke: Rhumaa Passform: Avslappnad Längd: 103 cm Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden M. Certifiering: Fabric OEKO-TEX® Standard 100; GRS  
  360 kr
  360 kr

Läs våra andra blogginlägg om olika personer som är kunder hos Something Borrowed.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*