Höstens trender

Höstens trender
15 augusti, 2019 Daniella

Spana in några av höstens trender

Vi vill inte bidra till någon trendhets och tror verkligen inte på att slaviskt följa modetrender från diverse catwalks och modeveckor. Däremot tror vi på rätten att ha kul med kläder och få leka med uttryck i form av stil, färg, material och mönster. Vi vill erbjuda möjligheten att hyra kläder som ger tillåtelse att just uttrycka sig och njuta av sin personliga stil, utan att få dåligt samvete över sitt behov att förnya sig. 

Därför har vi valt ut fyra hösttrender som vi tycker är värda att satsa på i höst (och som dessutom håller över tid). Det är trender som inte är för “avantgarde” eller endast till för det riktiga modelejonet, utan sådana som alla kan ha kul med och samtidigt känna sig bekväma med.

Oavsett om du bara vill veta om du är rätt ute med den stil du redan har och är bekväm med, eller om du vill experimentera lite i höst så kan detta vara läsvärt!

STARKA FÄRGER

I höst är du extra rätt ute om du gillar att sticka ut med starka färger. 80-talet speglas tydligt i färger så som turkos, chockrosa, mintgrönt och gult. Vågar du? 

VÄLKLÄTT & DAMIGT

Känner du för att vara lite damig à la fransyska på 70-talet så kan du passa på i höst. Det ska vara propert, elegant och välklätt. Gärna en knytblus, vippig kjol, kavaj och silkessjalar. En stickad tröja över en plisserad kjol gör dig både bekväm och trendig.

KOSTYMEN

Kavajer, kavajer, kavajer. Är det någonsin ute, egentligen? Nej, såklart inte! Men i höst kan du strunta i om du känner dig för uppklädd eller som en kontorsnisse och du kan leva ut drömmen om att bära en kostym till vardags. Vågar du satsa på en kostym i kritstreck eller rutor, eller kanske till och med kostym med breda axlar, så är du helrätt i höstrusket. 

BLOMMIGT

Blommorna vissnar inte bara för att mörkret lägger sig över Sverige. Nejdå! Tonerna går bara i lite mörkare nyanser och är annars fortsatt romantiska och effektfulla. 

Vad tycker du? Är du taggad på höstens mode? Lämna gärna en kommentar!

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*