Nya samarbeten skapar förändring!

Nya samarbeten skapar förändring!
11 september, 2019 Daniella

Nya samarbeten skapar förändring!

Förra veckan offentliggjorde vi nya samarbeten med Åhléns, MQ och Ellos. För er kunder och potentiella kunder innebär detta ett större utbud i vår garderob. I ett större perspektiv innebär det att stora aktörer nu på allvar börjar öppna ögonen för nya affärsmodeller som kan ändra vårt konsumtionsbeteende.

Det som vi på Something Borrowed arbetar med i grunden är att försöka vara med och förändra ett beteende. Vi vill hjälpa konsumenter och branschen att ställa om och där vi tillsammans hittar en modell där ni som konsumenter kan fortsätta njuta av mode samtidigt som vi skapar ekonomiskt värde och incitament för olika aktörer. Och det viktigaste; minskar påverkan på vår miljö. 

Ni kunder gör det möjligt för oss att arbeta vidare och utveckla konceptet  och våra samarbetspartners ser till att vi får förutsättningar och en bransch som börjar lyssna.

Det roligaste med nya varumärkessamarbeten är alla nya, fina kläder som fylls på i garderoben. De varumärken som blir tillgängliga hos oss via dessa samarbeten är Carin Wester, Wera, och Ellos Collection. MQ’s varumärken Stockh lm, Bondelid, 365 och Visual Clothing Project kommer inom kort! Kolla in de nya plaggen som går att hyra från vår garderob.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*