Kunders incitament

Kunders incitament
30 oktober, 2018 Daniella

Vad tycker våra kunder?

Det är många som är nyfikna på konceptet att hyra kläder och vi får ständigt frågor om allt ifrån hur kläderna tvättas till om man får köpa ut kläder man tycker om. Dessa kan du läsa mer om under “Vanliga frågor”. Något som ni inte riktigt kan läsa er fram till på vår sida är hur våra kunder uppfattar konceptet, och vad deras argument för att hyra kläder är.

För många är hållbarhet den absolut viktigaste faktorn till att de väljer att hyra kläder. De försöker aktivt välja bättre alternativ på marknaden för att själva ta ansvar och göra det de kan för att ta bättre hand om vår miljö. Så här säger Karin:

”För mig är miljöaspekten viktig. Klädbytardagar och liknande är kul, men detta passar bättre in i min vardag.”

Elisabeth är i samma tankar:

“Jag älskar att shoppa, men vill samtidigt vara ansvarsfull kring min klädkonsumtion. Detta är ett jättebra alternativ och en bonus är att jag faktiskt inte har shoppat alls under de två månaderna som jag har varit med!”

Några använder sig av Something Borrowed i en övergångsperiod då man kanske har lagt på sig några kilon extra, eller tvärtom. Istället för att köpa kläder i sin nya storlek, hyr de kläder under den perioden då de inte kan ha sina gamla kläder.

“Mina gamla kläder passar inte längre efter min graviditet. Hos er kan jag testa mig fram bland storlekarna under den här övergångsperioden och på köpet testa nya stilar och unika varumärken.”

En annan anledning som gör att många väljer att hyra kläder är känslan att unna sig någonting nytt och ständigt få testa nya kläder utan några egentliga konsekvenser. Man får nya kläder kontinuerligt, men garderobens storlek förändras inte. Man slipper springa omkring på stan eller leta bland olika webbshoppar för att hitta kläder. Man kan testa nya stilar, färger och former som man annars kanske inte hade valt, och sedan är det bara att lämna tillbaka dem. Kanske hittar man en nya favoritfärg, eller upptäcker att man passar väldigt bra i utsvängda byxor?

“Det jag gillar med Something Borrowed, är att jag kan hyra lite mer unika plagg som ingen annan har, men också att jag varje månad får hem nya kläder att variera mig med”, säger Elisabet.

Marias främsta anledning till att hon valde att testa att hyra kläder lyder:

“Jag hämtade ut klädpaketet i söndags och det var jättefina plagg, men det allra bästa var faktiskt det ni valt i “Överraska mig”-valet. Jag blev verkligen glad. Jag tror inte att jag skulle valt blusen själv efter bild i garderoben, men när jag tog på den var den verkligen helt perfekt på alla sätt. Jätteroligt!” 

“Jag älskar kläderna i mitt paket. Njuter av de sköna och coola byxorna idag berättar Evalena.

Om även du känner igen dig i någon av dessa uttalanden finns nu möjligheten att bli prenumerant hos oss och få 50% rabatt på första månaden. Eller tror du att någon annan hade tyckt att en prenumeration hade passat bra in i deras liv, finns även presentkort att köpa.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*