Klä dig bra som student, i dubbel bemärkelse!

Klä dig bra som student, i dubbel bemärkelse!
1 september, 2018 Madlén Fondén

Hur är det att vara student och kund hos Something Borrowed?

Inför vårt samarbete med Mecenat träffade vi en utav våra studentkunder som varit kund hos oss sedan tidigare. När vi berättade om att vi jobbar på att erbjuda en studentrabatt blev hennes uppskattning tydlig. “Det är så bra när företag förstår att man som student faktiskt har en begränsad budget och att företaget ändå ser värdet i att ha oss som kunder.” – Elisabeth, juridikstudent från Stockholm.

Elisabeth berättade att hon verkligen älskar att köpa kläder och att hon har brottats med det dåliga samvetet. Hennes inköp adderades till slut ihop till att bli en summa strax över 1000 kr i månaden. “Många, inte bara studenter vet nog egentligen inte hur mycket de faktiskt lägger på kläder i månaden och tror att det är mindre än vad det är. Jag har en app som heter Tink där jag ser exakt vad jag lägger och efter att jag började använda er tjänst så har jag verkligen minskat mina inköp” -Elisabeth.

Elisabeth med en tröja från  märket Kings of Indigo!

Förutom att studenter inte kan köpa nya kläder ofta så är det även sällan man får tillgång till plagg av hög kvalitet och av hållbara märken. Elisabeth berättar att många i hennes ålder faktiskt är väldigt medvetna om just hur deras konsumtion påverkar miljön. “Det man väljer att konsumera och använda blir en del av ens identitet, därför kan man lägga mer pengar på saker som känns rätt och passar ens värderingar” – Elisabeth

Efter vårt samtal med Elisabeth landade vi i några insikter som gjorde det självklart för oss att välja att erbjuda en studentrabatt via Mecenat. Studenter idag vill ha möjligheten att klä sig bra ( både snyggt och etiskt) för en skälig summa. Det finns även en stark koppling mellan just värderingarna och vad man väljer att konsumera vilket lockar studenter till alternativ som vårt.

Vill du nu klä dig som att du redan är ute i arbetslivet samtidigt som du får vara en miljökämpe är det smart att surfa in på Mecenat.se och kolla in våra erbjudanden.

Som student får du 25 % löpande på valfritt abonnemang! Grundabonnemanget kostar då 449 kr i månaden istället för 599 kr.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*