Valerie

Vi har det stora nöjet att välkomna Valerie in i vårt sortiment! Just denna härliga och somriga kollektion är exklusiv för Valeries showroom, och nu har även vi fått äran erbjuda den till alla fina Something Borrowed-kunder. Läs om Valerie nedan:

”Tillfället då du vill känna dig extra fin är det som inspirerar oss på Valerie. Oavsett om du söker efter ett plagg inför ett viktigt jobbmöte eller ett bröllop vill vi att du ska känna dig speciell när du klär dig i ett Valerie-plagg.

Feminin design och smickrande skärning är våra ledord och vi lägger stor vikt vid att välja material i bästa kvalité. Vi syr upp våra kläder i Europa, dels för att hålla nere transporter och miljöpåverkan, men framförallt för att du som bär ett Valerie-plagg ska veta att personen som sytt det gjort det med en arbetssituation hon mår bra av och är stolt över.”

 • 350 kr
  Quickview

  Valerie – Apricott top

  , , ,

  Butikspris: 895 kr

  De t-shirt har en fin volang på ärmen, rundad halsringning samt är lite lösare i sin passform. Denna är riktigt snygg till vardags tillsammans med ett par jeans och sneakers, men även klockren till fest.

  Märke: Valerie

  Passform: Avslappnad

  Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.

  350 kr
  Betygsatt 2.00 av 5
  350 kr
 • 350 kr
  Quickview

  Valerie – Vilja pants

  , , ,

  Butikspris: 1895 kr

  Denna byxa är en populär modell hos Valerie och kommer nu exklusivt i ett guldglittrande mjukt tyg. Perfekt för dig som vill ha en ledig byxa som samtidigt ger dig en välklädd look.

  Märke: Valerie

  Passform: Normal

  Modellen är 175 cm lång, bär normalt S/M och har på bilden S.

  350 kr
  350 kr