Trender för vinterfester!

Trender för vinterfester!
29 november, 2019 Moa Luhnevåg

Trendspaning inför vinterns festligheter!

Vi befinner oss snart i en av årets mest intensiva festperioder: julafton, nyårsafton, julbord – you name it! Under loppet av en månad ska mycket hinnas med och ofta fyller tankar om julklappsinköp våra hjärnor, därför kan det ju vara skönt att slippa tänka på inköp av (ofta) alldeles för dyra festplagg för alla olika tillfällen, som sedan bara ligger och dammar i garderoben resten av året.

Därför har vi gjort en liten trendspaning till er, med tips på hur du kan variera dina outfits under alla dessa vinterfester samtidigt som du sparar pengar och tar vara på de resurser vi redan har!

Det där lilla svarta

Det pratas om att byta ut svart mot alla möjliga olika färger, men om vi ska vara ärliga är ju den svarta outfiten alltid ett säkert kort med snygga resultat! Blanda in lite glitter och festlooken är fixad. Vill man inte bära klänning finns alternativet med matchande över- och underdel, en trend som vi sett mycket av under hela året!

Drömmar om sammet

Rött = jul! Med sammet får man till den där extra sköna känslan av att känna sig redo för vinterfest! Sammet är ett chic material som känns helrätt för årets kalla månader.

Shine bright like a diamond!

Det skadar väl inte att skina lite extra då och då! Paljetter och glitter är en festtrend som aldrig riktigt går ur tiden, och för att vara ärlig behövs väl lite extra glimmer i detta stundande mörker?

Suit up!

Den heldressade kostymlooken känns så rätt för en lite mer casual, men ändå elegant, festoutfit. Vem har sagt att man behöver bära skimrande plagg för att skina? Det jobbet gör vi ju så bra själva!

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*