Samarbeta

Etablerade varumärken & Unga talanger

Samarbeta

Vi vill samarbeta med designers och etablerade varumärken som är intresserade av att exponera sitt varumärke i ett sammanhang där hållbar konsumtion och cirkulär ekonomi står i fokus! Klicka dig vidare och fyll i vårt kontaktformulär.

Vi är i ständigt behov av samarbeten med nya varumärken. Vårt mål är att kunna erbjuda våra kunder ett varierande utbud av varumärken och stilar. Därför ser vi gärna att du som representerar ett etablerat varumärke med en hållbar profil kan samarbeta med oss. För att få mer information fyll i nedanstående formulär, så kommer vi att kontakta er och berätta om vad vi kan erbjuda just er!

 

Kontakt

Du godkänner att vi behandlar dina uppgifter enligt vår Integritetspolicy [/acceptance]

Är du designer och ny på modemarknaden? Vill du bredda din kundkrets? Då vill vi samarbeta med dig! Vi vill kunna erbjuda våra kunder exklusiva kläder från annorlunda varumärken. Dessutom är det en bonus om vi kan vara med att bygga upp just ditt varumärke! Vill du veta mer om hur ett sådant samarbete kan se ut, var vänlig och fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig med mer information.

Kontakt

Du godkänner att vi behandlar dina uppgifter enligt vår Integritetspolicy [/acceptance]