Lansering av fysisk yta hos Åhléns!

Lansering av fysisk yta hos Åhléns!
16 januari, 2020 Moa Luhnevåg

Nyheter från den hållbara modeindustrin!

Det inledande skedet av det nya decenniet har medfört ett ännu större fokus på hållbar klädkonsumtion inom modevärlden. Med detta sagt är vi på Something Borrowed mycket stolta över att vår partner Åhléns tagit vårt samarbete till en högre nivå, då vi nyligen öppnade vår första fysiska yta i ett av deras varuhus!

Ytan på andra våningen i Åhléns City, Nordstan i Göteborg, är placerad i närheten av flertalet ytor tillhörande varumärken vi hyr ut från. Det ger er kunder en möjlighet att faktiskt kunna prova flertalet plagg från nya kollektioner innan ni hyr hem dem! Utöver detta finns tillgång till att se samtliga plagg i vår onlinegarderob på en iPad som finns uppställd på ytan. I samband med denna lansering kommer även utvalda plagg från vår second hand-shop att finnas synliga på Åhléns hemsida.

Vi är otroligt glada för denna möjlighet, som vi hoppas ska sprida en större medvetenhet kring alternativet till att köpa nya kläder. Vi har höga förväntningar inför det kommande året och ser fram emot ytterligare expansion!

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*