Konceptet

Hyr kläder!

Miljön

Visste du att modeindustrin är näst värst när det kommer till negativ miljöpåverkan direkt efter oljeindustrin? I Sverige slängs 100 000 ton textilier varje år. Låt oss tillsammans värna om miljön och hjälpas åt att minska de dåliga effekterna av dagens klädkonsumtion!

Din stil

Blir du också snabbt trött på kläderna i din garderob? Vi förstår dig! Därför har vi skapat en stor garderob online som du delar med andra. På så vis kan du ständigt uppdatera din garderob och utmana din klädstil med nya härliga plagg. Kanske till och med våga testa något du inte testat förut?

Enkelhet

Skippa köer och svettiga omklädningsrum och gör det istället enkelt för dig. Beställ ditt klädpaket hemifrån istället – vi föreslår i en avslappnad position i soffan framför en skön serie!

PS. Det är faktiskt även så att e-handel kan vara bättre ur miljösynpunkt än om man jämför med transporter till och får butik.

Tvätt & inspektion

Visste du att det går åt ca 50 liter vatten för en tvätt. När vi tvättar samlar vi plagg till fulla maskiner vilket gör att vatten sparas om man jämför med när enstaka plagg tvättas i en maskin, vilket ibland kan hända hemma. Alltid när du hyr kläder hos oss ser vi till att de är hela, rena och fina innan de skickas till dig.

Pengar

Fundera på hur mycket pengar du lägger på plagg du använder endast en eller ett fåtal gånger… Många slantar, eller hur? Spara pengar genom att hyra dina plagg hos oss istället!

Förpackningar

Vi är väldigt måna om att göra så litet negativt avtryck på miljön som möjligt, och har därför satsat på återanvändningsbara förpackningar i tyg. Inte nog med att de är bättre än kartong eller plast, utan de är riktigt snygga också!

Logistiken

Vi sköter all hantering ifrån vårt huvudkontor i Göteborg. Frakten sker genom DHL Service Point och skickas alltså till ditt närmsta ombud för DHL. Och tänk inte på fraktavgiften – den ingår i din prenumeration!

Hyr kläder du med!

Är du intresserad av att följa vår utveckling?

Nedan kan du fylla i din mailadress om du vill ha information om konceptet i framtiden.